Pages

1 Mart 2016 Salı

Nee!! Mimlendim mi? O da ne?

Share it Please

Evet blogumu açalı birkaç gün oldu ama mimlendim.Blog açmadan önce çok blog gezerdim ve hep mim yazısını görürdüm.Ama bu mim nedir ne değildir nasıl bir şeydir bilmiyordum ki taaaa ki mimlenene kadar.Benim için bu aslında iyi bir şey :) Blogumun birilerinin fark etmesini sağladı ve şimdiden blog 50 görüntülemeye ulaştı .Evet 50 görüntüleme.Kkkk diye gülmeyiniz. Daha açalı kaç gün oldu ki. Ben görünteleneceğini bile düşünmezken.Bi de üzerine mimlenmişim.Vuhuuuu !! :D

Yani sizde mimlenmeyi kelime anlamı olarak düşünmeyiniz :) Bloggerlar arasında mim şudur: Bir kişi bir konu hakkında bir yazı yazar.Altına bir kaç kişiyi etiketler (etiketler derken isim olarak yani size bildirim falan gelmiyor,karşıdakine de gitmiyor) o kişilerin görüşlerini almak ister ya da onlara soru sorar.Bu kişilere de söz hakkı doğar, tabi cevap vermek isterlerse.
  Ben ilk defa mimlenmişim,bir de yeni blog açmışım bunu kaçırmak istemem :) Ve Sevgili Koto-Rin Dünyası'nın mimine cevap vermek isteriiim :)

Kotorin hakkında ne düşünüyorsun?
-Bende Kore,Japonya ve Uzak Doğuya karşı bir ilgim odluğu için blogu direk dikkatimi çekti.Bloguna girer girmez de en sevdiklerim arasında olan Shiritsu Bakaleya Koukou dizinin/filminin müziği çalıyor ve ben daha çok bayıldım bloga :D (Şuan arada dönüp dönüp şarkı tekrar çalıyor :D) Eğer sizinde Uzak Doğuya ilginiz varsa yoksa da blogunu ziyaret etmenizi öneririm :)

Benim iki alt yazımda anlattığım gibi sizden de beklediğim şu :
1.Blog açma hikayeniz nedir ve neden bu ismi tercih ettiniz?
Yeni olduğum için tanıdığım çok az blog var bu yüzden herkesi mimliyorum.Yazıyı okuduysanız üzerinize alınınız :)

1 yorum:

  1. Merhaba Kanalın çoook tatlış umarım blog olarak büyürsün.Benimde bloguma bakaar mısınız?

    YanıtlaSil

Blogroll

About

Flag Counter