Pages

27 Şubat 2016 Cumartesi

Merhaba!! :)

Share it Please
Merhabaaaa! :)


  Öncelikle herkese merhaba!!Uzun zamandır bir blog açmayı düşünüyordum.Fakat açıp açmama konusunda çok kararsızdım.Çok gel-git yaşadım.Sonunda neden benim de bir blogum olmasın ki deyip şu saatte (23:04) blog açmaya karar verdim.Şu an blogu açtığıma mutlu muyum? Evet.Ama umarım burayı uzun bir süre kullanırım ve iyi vakit geçiririm.

  İlk olarak size neden bu isimle blog açtığımı anlatayım.Blog açma düşüncesi aklımda deli gibi dolanırken acaba hangi isimle açsam nasıl yapsam diye de çooook düşündüm.Çok klasik olsun istemedim,ismim olsun istemedim.Şu an merak saldığım bir şeyle açıp sonra ondan vazgeçersem pişman olurum diye düşündüm.Ama "Sakura" kelimesi benim için hep önemliydi.Belki anlamlarından dolayı ya da kelime bana hoş geldiği için...Bilmiyorum.Ama umuyorum ki ben bu isimden pişman olmayacağım.Sizlere şimdi bu ismin anlamını açıklayacağım.

Sakura; Japoncada kiraz çiçeği demektir.200'den fazla çeşidinin var olduğu bilinmektedir. Japonya'da kiraz çiçeği en popüler çeşidi Somei Yoshino' dur.Türkiye'de gördüğümüz de bu.


Açıkcası kiraz çiçeklerine bayılırım.Çok harika bir görüntüsü var.Mart-Nisan zamanı geldiğinde bütün ağaçların çiçek açması beni ayrı bir huzura sokuyor.Ama kiraz çiçeklerinin yeri özel :D Sırf bunun için Japonya'ya gidesim var.Bence bunları gördükten sonra sizinde olacak :)








Diğer anlamı ise animeler ile ilgilenenler bilir.Naruto animesinin bayan baş karakteri Sakura Haruno.Bazen beni deli edip,çıldırtsa da çok sevimli geldi hep :) Buyrun kendisi:

İlk Hali






Aslında bu yazıyı 2 gün önce yayınlayacaktım ama yanlış bir şey sonucu yazı gitti.Gitti derken aslında taslaklardaymış ama ben fark etmemişim :D İlk blogger yazısı işte.Yavaş yavaş öğreneceğimi umuyorum.Resimler çok irili ufaklı oldu ama elimden bir şey gelmez :( Umarım ilk yazımı beğenmişsinizdir.Lütfen yorum bırakmayı unutmayııııın!!!

-270216

6 yorum:

  1. DİKKAT MİMLENDİN !! :D

    YanıtlaSil
  2. Merhaba hoş geldin aramıza ^^

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin bloğunu yeni keşfettim :)
    Sakura mı ;)
    Benim Japonya'ya gidip Sakura ağaçlarının altına oturup harbi Japonya güzel yer imiş diyesin var :)
    Bloğunu takibe alıyorum seni de bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Hoşbulduum :)
    Benimde benimde :)
    Teşekkürler ,tabiki :)

    YanıtlaSil

Blogroll

About

Flag Counter